taxen astrid.

| vardagspoesi

hej fina ni.

tänk att jag hittar hit ibland.
livet tar mig iväg på så oändligt många virvelvindsäventyr nu, så jag hinner knappt andas ut innan det dyker upp någonting nytt.

ni som följer mig på instagram vet nog vid det här laget, att jag hämtat hem en liten astrid. men ni som inte följer mig där - låt mig presentera:

astrid kroksvans, en nio veckor gammal taxvalp med hela världens bus och kärlek i sina ögon. vi har varit ett team i en heel vecka nu, och hon är det absolut finaste som någonsin hänt mitt liv.

det är stundvis skitläskigt och jag bröt ihop totalt en dag, men att uppfostra det här lilla livet helt på egen hand känns som det viktigaste uppdraget jag någonsin åtagit mig och jag ser fram emot exakt varenda äventyr vi kommer rymma iväg på när hon blivit lite äldre.

så just nu består mitt två veckor långa semesterliv av en hel del kisspölar på vardagsrumsgolvet, oändliga sovstunder, busbusbus och snurriga små promenader runt huset. men jag är så jäkla valpkär hörni, så jag lever på ruset av hennes pussar och vill helst aldrig återgå till någon slags vardag.

We rise by lifting others, so spread love everywhere you go.
??

Gillar

Kommentarer

Tjejensparadox
Tjejensparadox,
Åh Astrid ❤❤nouw.com/tjejensparadox
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229